Africa Tours CSS Sprite

Flyrejser


Individuelle flybilletter


Der findes flere måder, hvorpå man selv kan reservere flybilletter. Ofte går man på nettet og finder en billig flybillet, som passer til ens rejseplaner. Disse billetter forefindes i et begrænset antal. Dette betyder, at prisen man får frem på skærmen kan købes til en, to eller måske op til ni personer. Herefter stiger prisen oftest, da luftfartsselskaberne ikke ønsker at fylde flyene med for mange, der har købt til den laveste pris.

Fordelen
ved denne type billetter er selvfølgelig prisen, så længe man er et lille antal deltagere.

Ulempen ved denne billet type er, at man skal have alle deltagernes navne på forhånd, nogle gange sågar deres pasinformationer. Dertil kan billetten, når den er blevet reserveret, oftest ikke annulleres igen. En anden ulempe er desuden, at man ikke har den samlede pris, før end alle pladser er blevet reserveret, da priserne kan variere meget. Dertil skal billetter betales samtidigt med reservationen.


Gruppe flybilletter hos B2B Travel


Flybilletter til en større gruppe kan godt have en pris, der er højere end den stykpris, man finder på nettet. Flybilletterne er dog oftes meget mere flexible. Typisk skal man ikke have alle navnene på en gang, men kan vente til op til 30 dage inden afrejsen med en navneliste.

Når man får en gruppepris på flybilletter, er det ofte således, at man får f.eks. 14 dage til at beslutte sig til om man ønsker at benytte sig af reservationen. Indenfor denne periode kan man altså vederlagsfrit annullere sin forhåndsreservation. Endvidere arbejder de fleste luftfartsselskaber med en flexibilitet, hvad angår antal rejsende, hvorved man kan annullere x – antal % (ofte 10% gratis ) inden, der skal oplyses navne på reservationen.

Endelig opererer nogle luftfartsselskaber med, at enkelte af deltagerne kan få lov til at starte tidligere/senere end de andre deltagere, enten på ud- eller hjemrejsen.

Ovenstående er udelukkende eksempler. Luftfartsselskaberne har alle deres egne grupperegler. Ved en konkret forespørgsel, informerer vi naturligvis om de enkelte flyselskabers betingelser omkring bestilling, ændring, og eventuel annullering.

 

Kontakt B2B Travel