Africa Tours CSS Sprite

Referencer

Hos B2B Travel har vi mere end 25 års erfaring indenfor gruppe-, forretnings-, konference-, personalerejser mm.
Ingen rejse er for stor eller for lille, og vi sætter alle sejl til for at give alle vores gæster de bedst mulige oplevelser.

Herunder kan du læse mere om, hvad andre synes om at rejse med B2B Travel.


"Kan varmt anbefales, yderst professionelt og styr på detaljerne. En absolut fornøjelse at arbejde sammen med for netop at skabe den bedste kundeoplevelse"

Reme Test 
René Andresen, Privatdirektør hos Danske Bank 


Dejlig smidig service i dialogen om rejsemål og kvalitet. Ukompliceret hjælp fra start til slut. B2B klarede praktikken på rejsen og vi kunne bevare fuld fokus på rejsens formål.”

 
Finn Balle, Direktør Finn Balle ApS


"B2B Travel kan varmt anbefales. Deltog i turen til Wien. B2B havde styr på arrangementet, i en grad hvor man faktisk ikke tænkte over det, men alt kørte fuldstændig efter det forelagte tidsplan. Først ved eftertanke kan man konstatere, at intet gik skævt. Tak for en fantastisk tur."


Christian Ohn, Adm. direktør hos hamiconsult A/S rådgivende ingeniører


"Super erhvervstur til Wien med B2B, hvor alt var planlagt til mindste detalje med bravur. B2B forstår betydningen af at skabe gode rammer for erhvervsfolk, der ønsker at netværke, kombineret med gode oplevelser og faglige indslag af høj kvalitet."


Peter Jørgensen, MidtVest IT A/S


"De seriøse og kompetente medarbejdere hos B2B Travel var vores partner og rejsearrangør på vores generalforsamling og erhvervskonference, som i 2015 foregik over 3 dage i Wien.
Alt forløb til vores fulde tilfredshed: Chartring af fly, udvælgelse af hotel, restauranter, seværdigheder m.m. samt ikke mindst afviklingen af arrangementet on-site.
Thumbs-up til B2B Travel fra Midtjysk Lederforum
"


Lars Rahbæk, Tidligere formand for Midtjysk Lederforum

 

"Jeg har nu gennem 1 år haft et fantastisk godt samarbejde med B2B, når det gælder planlægning og afvikling af store såvel som små studieture rundt omkring i verden. Alle vores meget vellykket studieture er blevet til i tæt samarbejde med B2B – og der er ikke den udfordring, lille som stor, som B2B ikke gå til med størst iver og professionalisme. Kan klart anbefale B2B"

Ria Sztrokay, Rørbæk og Møller Arkitekter ApS  

 

"At arrangere en grupperejse kan være en stor opgave.
Vi i Gravmand A/S har en ide med rejsen, hver gang vi rejser ud. Det kræver, at vor rejsearrangør sætter sig ind i firmaets kultur og filosofi.
Det formår B2B Travel og Kim Verbrugh Larsen til fulde.
Vi møder guider, som er forberedte, kender vore ønsker, og som er engagerede.
Restauranter, transporter, virksomhedsbesøg og kulturelle events er planlagt til mindste detalje. Og vigtigst : Planen holder.
Gravmand A/S har gennem 35 år rejst i Europa og Afrika med skiftende rejsearrangører.
De seneste år har Kim Verbrugh Larsen fra B2B Travel lavet lavet vore rejser.
Det er der en grund til."

Steen B. Andersen, direktør, Gravmand A/S.