Africa Tours CSS Sprite

Teambuilding rejser

En af de helt ideelle måder at få knyttet nogle interne bånd på arbejdspladsen er igennem teambuilding rejser. Her kommer hele medarbejderstaben afsted sammen på en fælles tur, hvor destinationen byder på endnu ukendte udfordringer, som skal opleves og overkommes i fællesskab. Når hele flokken kommer ud på den anden side, så er det med stærkere bånd knyttet til hinanden. Dertil kommer en tiltro til, at man sammen kan klare de opgaver, der venter. Hos B2B Travel anser vi os selv for at have en sublim evne til at arrangere teambuilding rejser, så de rammer lige præcis dine behov.

Helt unikke teambuilding rejser

Teambuilding rejser kan sammensættes på et væld af forskellige måder. Kun fantasien sætter grænserne. Der er nemlig ikke kun én formular til, hvordan man får sit hold igennem en teambuilding oplevelse. Derfor arrangerer vi teambuildingrejser på mange forskellige måder.

Ønsker du måske at sende dit hold til en metropol, hvor én af teambuilding opgaverne er at undslippe ét af de famøse Escape Rooms, som findes i mange storbyer verden over? Eller skal det måske være meget mere basalt, således at dine medarbejdere pludselig befinder sig i nogle kæmpe skove i Sverige, hvor de er langt væk fra alt civilisation og byliv? Dette kan repræsentere de to sider af spektret, som vi arbejder med indenfor teambuilding rejser. Det kan være luksuriøst, komfortabelt og behageligt, eller det kan være råt, hårdt og intenst – og så kan vi altid finde løsningerne mellem disse to poler.

Teambuilding rejser som drivkraft bag gruppementaliteten

Mennesker er sociale væsner, og vi indfinder os derfor som tommelfingerregel altid i grupper og fællesskaber, når det er muligt for os. Vi spejler os i andre, og vi søger gerne sammen med mennesker, som vi har fælles oplevelser, egenskaber og evner med. Derfor kan det være svært at være på en ny arbejdsplads, hvor man endnu ikke kender folk, og hvor man heller ikke deler fælles oplevelser med disse folk endnu. Teambuilding rejser er et godt svar på denne opgave, da de evner at kunne bringe folk sammen.

Teambuilding rejser giver et fælles katalog af oplevelser, som dine medarbejdere deler. Når man har sejlet sammen ned ad en flod på en hjemmebygget tømmerflåde, så har man en stærk fælles oplevelse. I dette eksempel, hvor man har bygget en tømmerflåde, hvilket også giver god mulighed for at opdage fælles evner og egenskaber, som man kan bruge i hverdagen. Man kan med teambuilding rejser ganske hurtigt opbygge en gruppementalitet iblandt medarbejderne, så de hurtigere kommer tættere på hinanden.

Kontakt B2B Travel

Hos B2B Travel kan vi klare et virvar af teambuilding rejser. Du behøver blot at kontakte os, så vi kan snakke videre om dine idéer.

 

Kontakt B2B Travel