Africa Tours CSS Sprite

Konferencerejser

Vi har arrangeret et væld af konferencerejser for en længere liste af forskellige virksomheder og firmaer gennem tiden, således kan vi derfor sige, at vi er ét af de mere erfarne rejsebureauer i landet indenfor netop dette område.

Hos B2B Travel sætter vi en stor ære i at kunne trække på forskellige forbindelser i ind- og udland. Disse forbindelser og samarbejder med hoteller og flyselskaber giver os nemlig mulighed for at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser og vilkår, når vi arrangerer konferencerejser.

Dette kommer ultimativt dig til gode, da vi altid sørger for at tilbyde de bedste priser i vores tilbud til dig, din virksomhed og dine medarbejdere, således at prisen bliver så ideel, som det er muligt.

Konferencerejser indenfor bestemte brancher

Vi har stor forståelse for, at nogle brancher fordrer flere konferencerejser end andre. For nogle virksomheder vil konferencerejser derfor blot være hverdag, og andre firmaer ser måske frem til denne rejse som én af de årlige begivenheder, der virkeligt rangerer højt på listen af beskæftigelser. Derfor varierer økonomien bag disse konferencerejser også, og derfor vil nogle konferencerejser være mådeholdige, og andre vil være mere løsslupne i budgettet – her hos B2B Travel kan vi arrangere konferencerejser ud fra begge typer af budgetter. Du behøves blot kontakte os med information omkring destination, konference og et budget, så klarer vi resten.

Teambuilding i konferencerejser

Der er mange ting på spil, når man tager på konferencerejser. I første række er der selvfølgelig tale om en visit til en konference, hvor hele medarbejderstaben skal lære noget nyt indenfor branchen, så alle kommer hjem med ny viden. Men når man også tager afsted som en samlet flok fra samme virksomhed eller institution, så er der også god mulighed for at knytte nogle bånd og få én på opleveren.

Konferencerejser til udlandet kan derudover være en smule eksotiske, og hvis der er stemning for det, så kan der som oftest klemmes en lille oplevelse eller to ind i programmet, som virkeligt kan skabe basis for fælles oplevelser på tværs af medarbejderstaben. Det kan ses som muligheden for en lille, beskeden teambuilding i gruppen, der er taget afsted, og disse fælles oplevelser skal ikke undervurderes i forhold til at bygge grundlag for tættere, knyttede interne bånd.

Kontakt os snarest for bestilling

Én af de vigtigste beskeder at give videre her er, at bestilling af konferencerejser fungerer mest optimalt, hvis man er ude i god tid. Større konferencer fordrer nemlig, at hotellerne og flyene bliver bookede, hvorfor vores hænder bliver bundet, desto tættere vi kommer afgangsdatoen. Så snart du kender til dato, sted og antal deltagende i en kommende konference, så kan du kontakte os, så vi hurtigst muligt kan få stablet aftaler og bookinger på benene. Så bliver dine kommende konferencerejser lidt mere behagelige, når vi kan booke de rette fly og det perfekte hotel til dig og dine medarbejdere. Hvis du vil foretage en booking, eller hvis du blot vil have lidt mere information, så kan vi kontaktes her:

Kontakt B2B Travel