Africa Tours CSS Sprite

Weekendture

Rigtigt mange virksomheder har kun mulighed for at forlade kontoret i weekenden, når der alligevel er lukket. Hos B2B Travel sørger vi for at finde de bedste flyafgange til gruppen, så man kan få mest muligt ud af opholdet - selv på relativt få dage.

Lad weekendturen  indeholde nogle fede sociale arrangementer, som f.eks. en tur til Camp Nou i Barcelona, premier League kamp på yndlingsholdets hjemmebane eller måske en musical i et af de famøse teatere i London. Hvad end I ønsker, kan vi sikre billetter til hele gruppen. Alternativt, kan det være en specifik restaurant, der skal reserveres eller en heldags udflugt, der skal arrangeres. Vi gør gerne det hele.

Få en kulturel oplevelse..

Vi har to gode forslag til en weekendtur,  vi gerne anbefaler: Bruxelles og Berlin.
I Bruxelles er der rigtigt mange museer – ikke mindst tegneserie museerne, ligesom også bryggerier og chokolade fabrikker bestemt også er et besøg værd. Samtidig får du en uovertruffen service på de fantastiske hoteller,der efterhånden er opbygget i byen. 

Berlin er en enorm kulturel oplevelse, blandt andet fordi at man på trods af murens fald i 1989, stadig kan se markante forskelle på det gamle DDR og Vestberlin. Det ene øjeblik bevæger man sig rundt i området ved Friedrichshain – Kreuzberg – det næste skuer man op på Richstags imponerende kuppel. Besøger man Berlin ved juletid, overvældes man hurtigt af de mange fascinerende julemarkeder. Her kan man købe mange varer i høj kvalitet til meget lave priser.

Mulighederne er mange. Kontakt os blot for et oplæg på en rigtig god weekend.

 

Kontakt B2B Travel