Africa Tours CSS Sprite

Abu Dhabi og Dubai

De Forenede Arabiske Emirater er kendt for dens moderne innovative og futuristiske arkitektur – ikke mindst Abu Dhabi og Dubai. Oplev byerne der er i overhalingssporet hvad angår nybyggerier i spændende utraditionel stil.

Vi benytter os kun af arkitekter som guider for disse ture.

PRIS: Per person ved minimum 20 deltagere fra DKK 3.275,00

Prisen indeholder:

  • Vores lokale guide afhenter gruppen i lufthavnen
  • Privat transfer fra lufthavnen til 4 stjernet hotel
  • 2 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad – 1 nat Abu Dhabi og 1 nat i Dubai
  • Heldags udflugt med engelsk talende arkitekt guide og privat bus Abu Dhabi
  • Heldags udflugt med engelsk talende arkitekt guide og privat bus Dubai
  • Repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner under hele turen

Prisen indeholder ikke:

  • Flybilletter mellem Danmark og Dubai t/r

DAG 1: Abu Dhabi
Heldags arkitekt tur inkl: De Forenede Arabiske Emiraters største moske – Sheikh Zayed Grand Moske, Det hældende hotel – The Hyatt Capital Gate, Masdar byen – Pionerer for fremtiden for bæredygtighed, Saadiyt øen med Louvre og Guggenheim museerne, Yas øen – Yas Viceroy og Yas Marina Formel 1 bane, Alder hovedkontor bygning
Turen slutter i Jumeirah i Etihad observations dæk med en drink.

ABU DHABI
Abu Dhabi er hovedstaden i Emiratet Abu Dhabi med ca. 921.000 indbyggere. Abu Dhabi producerer ca. 85% af den olie, der produceres i de Forenede Arabiske Emirater.

Denne tidligere lille fiskerby er i dag forvandlet til en moderne verdensby. Her er alt fra kulturelle oplevelser, imponerende bygninger, seværdigheder og ikke mindst en 8 kilometer lang stranspromenade.

I det kulturelle hjørne kan nævnes Sheikh Zayed Grand Mosque, Al Ain Palace Museum, Saluki Centre eller Hili Archaeologi Park.

Er man mere til shopping, er der et hav af muligheder: En tur i Marina Mall eller Abu Dhabi Mall, hvor man finder hundrede af butikker. I byens basarer er det mere traditionelle varer som kunsthåndværk og krydderier man møder – og man tinger om prisen!

Er man i det barnlige hjørne og gerne med fart i årene, så er Ferrari World et must. Her kan man bl.a. prøve verdens hurtigste rutsjebane. Eller hvad med en tur til Yas Waterworld med rigtig mange vandrutsjebaner.

Byens restauranter er inspireret af især det indiske, libanesiske og thailandske køkken. Alkohol serveres kun på hoteller.

DAG 2: Dubai
Efter morgenmaden check ud og transfer til Dubai.
Rundvisning på det 8. vidunder Jumeirah palmen og Atlantis The Palm, Besøg på Nakheels kontor for en visuel præsentation på deres projekter (pionerer på byggeudvikling i Dubai), Twisted Tower og Dubai Marina Skyline, Havnefronten ved Hotel Buri Al Arab, Sheikh Zayed motorvej, Wind tower husene i Bastakiah, Burj Khalifa Observations dæk på 124. etage,De dansende springvand i Downtown Dubai.

DUBAI
Også kaldet Mellemøstens Singapore eller Hong Kong, dels på grund af sin økonomi og dels på grund af de himmelstræbende skyskrabere. Befolkningstallet er på ca. 2,8 millioner. Der er ca. 20% ”lokale” indbyggere mens de resterende ca. 80% kommer fra mere end 100 forskellige lande, hvor Indien, Pakistan og Filippinerne topper.

På den kulturelle sti kommer man ikke udenom Buri Khalifa – en bygning der måler ikke mindre end 828 meter, det historiske distrikt Al Fahidi, Bur Dubai eller Jumeirah moskeen.

Dubai er også toldfrie designerbutikker, kæmpe indkøbs centre med op til 1200 butikker og shopping festivaler med gode tilbud. Det er især tøj, tæpper, elektronik og guld, der langes over disken.

Er man til andet end lækre strande kunne lidt fysisk aktivitet anbefales. Klitterne indbyder til motorcykel- eller 4-hjuls kørsel. Endvidere er der mulighed for adskillige vand aktiviteter, golf eller et temperaturskifte til verdens største indendørs snepark med 4 løjper.

Da Dubai oser af multikultur er dette også at se på de mange forskellige slags restauranter. De fleste populære restauranter i Dubai ligger på hotellerne, hvor de fleste serverer alkohol. Prisniveauet på restauranterne er rimelige, men får man alkohol til, løber regningen let op!

Tilkøb:
Enkeltværelses tillæg fra DKK 925,00
Ekstra nat i dobbeltværelse per person Abu Dhabi fra DKK 375,00
Ekstra nat i enkeltværelse per person i Abu Dhabi fra DKK 750,00
Ekstra nat i dobbeltværelse per person i Dubai fra DKK 580,00
Ekstra nat i enkeltværelse per person i Dubai fra DKK 1.160,00

Tilmeld dig

B2B Bestil et uforpligtende tilbud