Africa Tours CSS Sprite

Messerejser til England 

Med flere end 100 flyvninger mellem Danmark og England om ugen, kan det ikke være transporten, der forhindrer messerejsen til England. Langt de fleste messer afholdes i London  på enten Earls Court Exhibition Centre eller på ExCeL London. Earls Court alene har mere end 1.500.000 gæster årligt. 


Er man i denne livlige by og har lidt tid til overs kunne man jo krydre opholdet med en musical eller en fodboldkamp.  Af spændende musicals er der blandt andet ”de traditionelle”; The Lion King eller Phantom of the Opera.  Af den nyere slags kan blandt andet opleves Thriller eller Wicked. En fodboldbillet til Chelsea, Arsenal eller Tottenham lokker sikkert også ”når man nu alligevel er i London”.

Men London er jo ikke den eneste messe by i England. Der er bl.a. Manchester og Birmingham. Disse byer har ligeledes et væld af messer.

Manchester byder f.eks. på museerne Imperial War Museum og National Football Museum, og er man mere til shopping, kunne en slentre tur på King Street nok være populært. Birmingham kan bl.a. byde på Cadbury World eller National Sea Life Centre, men Birmingham Museum & Art Gallery er et besøg værd, hvis tiden rækker…. Skulle der være lidt mere tid, så tag en tur på market. Vi anbefaler Bull Ring Markets eller New Street Farmers Market.

Planer om en grupperejse til England? Vi hjælpe gerne med at arrangere grupperejser og forretningsrejser til England - vi har mange års erfaring med at arrangere rejser til England.
 

 

Kontakt B2B Travel