Africa Tours CSS Sprite

Forretningsrejser

Der er en stor alsidighed indenfor forretningsrejser, og disse behøver slet ikke ligne hinanden. Nogle gange er der blot tale om det mest basale, der skal arrangeres – transport fra ét sted til et andet. Andre gange er hotellets beliggenhed også meget relevant, da lokationen skal være i nærheden af mødestedet. Det er også en mulighed, at det er stor vigtighed, at man er frisk og veludhvilet ved ankomst, hvilket fordrer bookingen af de mere dyre sæder, da der skal være plads til at kunne sove. Udover disse forskelle så er der også den mest basale forskel, som selvfølgelig ligger i budgettet – nogle gange handler det bare om at komme billigt og hurtigt fra A til B. Uanset hvilken af disse typer forretningsrejser der er tale om, så har vi hos B2B Travel meget erfaring med arrangeringen af disse, og vi kan hjælpe dig i hvilket som helst tilfælde.

Flere års erfaring med forretningsrejser
 

Hos B2B Travel er vi stolte af at kunne sige, at vi har mange års erfaring indenfor branchen og med arrangeringen af forretningsrejser. Vi har fået stablet gode forbindelser på benene igennem vores mangeårige arbejde, hvorfor vi har gode kontakter til både flyselskaber og hoteller. Dette giver os rig mulighed for at kunne arrangere forretningsrejser med fordelagtige priser for dig. Det hjælper desuden meget, hvis du kontakter os i god tid – så har vi forbedrede muligheder for at booke de rette fly og de bedste hoteller på de mest passende tidspunkter.

Billeje igennem troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder selvfølgelig også med biludlejningsfirmaer, når vi arrangerer forretningsrejser, således at du kan få klargjort en bil til brug, lige når du træder ud af lufthavnen. Det kan være svært at gennemskue de mange forskellige biludlejningsfirmaer, da de alle sammen reklamerer med forskellige goder – nogle inkluderer gratis kilometer, andre har en fornuftig forsikring inkluderet i lejen og andre sørger for en fuld tank ved lejemålets begyndelse.

Der er mange fordele og ulemper på spil her, og det hele kan i høj grad bedømmes på den økonomiske bundlinje – hvor er det billigst? Hos B2B Travel samarbejder vi med troværdige biludlejningsfirmaer, således at du trygt kan leje en bil, når du tager på forretningsrejser. Vi har gode aftaler med mange af disse firmaer, og disse aftaler vil selvfølgelig være en fordel for dig, når vi booker dine forretningsrejser.

Flybilletter efter dine behov

Vi har også stor forståelse for, at der er visse behov, der vægtes højest, når man tager på forretningsrejser. For nogen er det fleksibiliteten i billetten, der er af højeste vigtighed, da denne skal kunne bookes om, hvis der er ændringer i planen. Andre prioriterer brugen af et bestemt flyselskab eller afgang fra en bestemt lufthavn. Endnu flere går blot efter tommelfingerreglen, at når det er billigst, så er det bedst.

Vi kan arrangere forretningsrejser ud fra alle disse kriterier, og vi skal blot vide, hvad der er vigtigst for dig. Så klarer vi ærterne og får booket den ideelle flybillet til dig, hvis det blot er dét, dine kommende forretningsrejser behøver.

Forretningsrejser blandet med sjov

Hvis hele staben skal afsted på forretningsrejser, så kan det være en ideel idé at blande dette med lidt sjov. Når hele flokken alligevel er afsted, så er det nemlig en god mulighed for at arrangere lidt teambuilding, eksotiske oplevelser eller hyggelige stunder. Der er nemlig få ting, der styrker sammenholdet så godt som dét at være afsted på rejse sammen, hvor man oplever ting sammen, og kan dele alle disse indtryk på tværs af gruppen.

Kontakt B2B Travel