Africa Tours CSS Sprite

Forretningsrejser

Der findes mange forskellige former for forretningsrejser, og disse behøver slet ikke ligne hinanden. For nogle handler det om at få arrangeret det mest basale som transport fra ét sted til et andet. For andre er det vigtigt at få både transport og hotel med den rette beliggenhed, så der er kortest mulig afstand til mødestedet. Budgettet for disse typer rejser kan variere fra ”så billigt som muligt” til et højere budget, hvor der er plads til at gøre sig det behageligt.
Hvad end du ønsker den ene eller anden form for forretningsrejse, kan B2B Travel hjælpe dig.

Flere års erfaring med forretningsrejser

Hos B2B Travel er vi stolte af at kunne sige, at vi har mere end 75 års erfaring indenfor branchen samt med arrangering af forretningsrejser. Vi har skabt gode forbindelser gennem vores mangeårige arbejde, hvorfor vi har gode kontakter til både flyselskaber og hoteller. Dette giver os rig mulighed for at kunne arrangere forretningsrejser til fordelagtige priser for dig. Kontakt os gerne i god tid, så vi kan skabe den mest optimale rejse med de rette fly, de bedste hoteller og biler, der er klar til at transportere dig frem og tilbage.

Billeje igennem troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder med professionelle biludlejningsfirmaer, når vi arrangerer forretningsrejser. Du kan derved trygt bestille en bil til at stå klar, når du står ud af lufthavnen. Det giver dig en ekstra frihed på din forretningsrejse uden, du skal tænke på, om der opkræves unødige omkostninger. Vores samarbejdspartnere er alle reelle og udbyder de mest attraktive lejekontrakter i forhold til pris og kvalitet. Bed os blot om at arrangere leje af bil, så sørger vi for resten.

Flybilletter efter dine behov

Når man bestiller en forretningsrejse, kan der være specifikke behov, som skal opfyldes. For nogen er det vigtigt at kunne booke sin flybillet om, såfremt der sker ændringer i planen eller tiden løber ud. Andre prioriterer brugen af et bestemt flyselskab eller afgang fra en bestemt lufthavn. Endnu flere går blot efter tommelfingerreglen, at når det er billigst, så er det bedst.
B2B Travel kan til enhver tid tilpasse din forretningsrejse efter dine behov. Informér os blot om dine ønsker, og vi klarer resten. Så skal du ikke bekymre dig om andet end det, du kom for – At lave forretning.

Forretningsrejser blandet med sjov

Tager du hele staben med på forretningsrejse, kan du overveje at sikre lidt underholdende elementer på rejsen. En forretningsrejse kan således med fordel kombineres med teambuilding og social sammenknytning. Det vil styrke sammenholdet i din stab, samt give et fælles grundlag for fremtidige samtaler medarbejderne i mellem.
Du kan f.eks. kombinere den nødvendige forretningsrejse med kulturelle oplevelser, der relaterer sig til jeres branche. Eller byde indenfor til en inspirerende virksomhed, der er værd at benchmarke sig med. Det logiske valg er at invitere på fantastisk mad i en anerkendt lokal restaurant, da dette vil give mulighed for løs snak og afslappet stemning. Lige nøjagtig det, der får medarbejderne til at åbne op for hinanden og derigennem skabe en bedre forståelse hinanden imellem. Alle er arrangementer, som B2B Travel gerne hjælper med at sætte op.
 

Kontakt B2B Travel